600,00 SEK

4 betalningar på månadsbasis

Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Paketerbjudande startkurs + 5 temakurser delbetalning

Startkursen "Bli ett med din häst" (950:-) plus alla fem temakurser (750:- var = 3750:-) Vanliga priset för alla sex kurser är 4700:-

Dessa kurser bygger på självstudier i vår skola, där finns lärofilmer, uppgifter och teori. Du blir inbjuden till en sluten Facebookgrupp som är kopplad till kursen. Där kan du ladda upp filmer på er träning, diskutera med andra som går eller har gått kurser hos oss och få feedback. Du lär dig dessutom mycket av att titta på andras träning, och ta del av deras frågor och feedback.

Oss kan du alltid nå i via mejl eller i Facebookgruppen om du undrar över något.

Paketpriset för allt: 2400:- uppdelat på fyra betalningar, dvs 600:- i fyra månader.

Vi i Motivationsträning för häst vet att det går att förändra hur varje häst ”är”, alltså dess beteenden. Genom vår träning inte bara förändrar vi hur din häst tänker, känner och beter sig, vi stärker framförallt er relation genom att du kan läsa av din häst bättre och se till att din häst tycker er träning är lika rolig som du gör.

Det ska vara lika kul för båda parter!

Det absolut bästa sättet att börja är att gå vår startkurs och få hjälp igång

Startkurs: Bli ett med din häst

Här får du en bra grund för att träna med positiv förstärkning och mat som belöning på ett lugnt och trevligt sätt. Vi guidar dig in i träningen och lär dig läsa av din häst bättre så att du kan utveckla er träning och relation.

Nu kan du få ett paketerbjudande på startkursen + våra fem temakurser till ett superpris!

Lastträning på hästens villkor

Här får du lära dig grunderna för att lyckas med er lastträning, så att hästen inte bara tycker det är okej utan själv vill bli lastad.

Separationsångest – att vilja vara själv

Här får du lära dig grunderna för att lyckas med er träning av separationsångest så att hästen till exempel vill ridas ut själv eller gå ifrån kompisarna och träna med dig.

Hovvård utan stress

Här får du lära dig grunderna för att lyckas med er träning av hovvård så att hästen inte bara tycker det är okej utan vill lyfta sina hovar och stå lugnt.

Startknappar - få hästen att välja att bli sprutad, duschad, avmaskad

Här får du lära dig grunderna för att lyckas med träningen av startknappsbeteenden, så att hästen inte bara tycker det är okej utan gärna vill delta i olika typer av hantering och startar den själv.

Boxvila - 10 övningar ni kan träna på liten yta

Här får du lära dig 10 övningar som passar som aktivering när din häst står på box eller som komplement till er "vanliga" träning. Bra hjärngympa som stärker er relation när ni har roligt tillsammans.