950,00 SEK

Lastträning på hästens villkor - hur du får en häst som vill lasta sig själv.

Vill du ha en häst som kommer när du öppnar transporten och knappt kan bärga sig när du fäller ner lämmen, innan den glatt kliver in och stolt står kvar i släpet?

Vill du vara säker på att din häst går att lasta ifall olyckan skulle vara framme och ni måste åka till veterinären?

Eller vill du kunna åka på kurs och komma fram med en häst som inte är helt slut av resan?

Hur skulle det vara om du kunde få det?

I den här introkursen till lastning med positiv förstärkning ger vi dig förståelse för hur vi jobbar med hästarna så att de verkligen vill bli lastade. Du kommer i kursen lära dig grunderna till att kunna förändra din hästs inställning till lastning och vi ger dig våra två bästa övningar som vi använder så att ni kan nå resultat snabbt.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Bli ett med din häst - grunderna

Frivilligt samarbete med hästar som VILL träna.

Det finns mer i din häst än vad du tror, låt oss hjälpa dig hitta nyckeln.

Onlinekursen "Bli ett med din häst - grunderna" går till så här:

När du har tryckt på knappen och köpt kursen kommer du att få två email. Kolla din skräppost eller spamfilter om du inte får några mejl. Ett mail med inloggningsuppgifter till vårt skolsystem (Motivationsträning för häst Skola), där hittar du lärofilmer, teori och uppgifter. Det andra mailet med en inbjudan till vår slutna Facebookgrupp (Motivationsträning för häst klubben) där du hittar ditt nätverk av hästtränare som jobbar med samma uppgifter som du. Det är där du kan få feedback av oss och de andra deltagarna, dessutom motivation och stöd när ni hejar på varandra.

Du jobbar i din egen takt och kan ta så mycket tid du vill till övningarna. Det är en omfattande kurs som innehåller 20 olika lektioner + 3 bonus övningar. Det finns dessutom möjlighet att köpa till en privatlektion till kursen till ett väldigt förmånligt pris 300:- (ordinarie 600:-)

Tillsammans hittar vi nya vägar till effektiv utveckling.