4 300,00 SEK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Trygga motiverade hästar - inlärning utan stress

Du vet när det känns som att allt bara flyter på och ni är i synk med varandra, då ligger ni i lagom energinivå.
Vår onlinekurs ger dig tillgång till övningar som gör att du kan ändra din hästs energinivå så att den har störst möjlighet att lyckas utföra uppgiften, och dessutom göra det så bra att du kan öka svårighetsgraden.

Du väljer situationen (uteritter, hantering, lastning etc) och vi hjälper dig att använda våra övningar där du behöver dem.

Din häst behöver ha tillräckligt hög energi för att kunna jobba med att rida ut, samling, trav, tölt, galopp till exempel. Är energinivån för låg då får ni inte till någon bjudning, fart och hästen är inte så motiverad som den behöver vara.
Vill du istället att din häst ska stå stilla på gången, stå i transporten, vid dusch, skoning eller vid andra uppgifter som kräver att den kan lugna ner sig och vänta så kan den inte ligga för högt i energi. Då kommer hästen sannolikt inte klara av det utan bli frustrerad.
I denna kurs kommer ni att "installera en dimmer" som gör att du kan öka och minska din hästs energinivå beroende på vad ni behöver och vill ha. Du kommer kunna känna igen om du behöver ändra energinivån och veta hur du gör det så ni kan hitta flytet och avancera tillsammans.

10 veckor där vi jobbar med "energi upp och energi ner" och du kommer att ha tillgång till kursen hela livet ut.

I "Trygga motiverade hästar" ingår det en privatlektion och flera zoommöten med hästar. Vi har även skapat kursliteratur, där alla övningar är med.

Du får:

Tillgång till skolportalen för alltid


• Powerpoint presentationer 


• Steg för steg anvisningar + träningsjournal


• Lärofilmer som ger motivation och pepp


• Facebookgrupp med feedback

• du tränar i din egen takt och avancerar i nivå


• Zoommöten med häst


• online privatkonsultation


• E-boken " Trygga motiverade hästar" som kursliteratur